Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Cros Escolar

Documents

El diumenge dia 1 de desembre de 2019 es celebrà la 16a edició del Cros Escolar Ciutat de Manresa a les instal·lacions de l’Estadi Municipal d’Atletisme de la Zona Esportiva del Congost. La prova l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Manresa i el Consell Esportiu del Bages, amb l’assessorament tècnic del Club Atlètic Manresa.

Aquesta prova és puntuable per a la Fase Comarcal de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Per poder participar a la resta de les proves de que consta aquesta fase caldrà abonar en concepte d’inscripció al Consell Esportiu del Bages.

 

PARTICIPACIÓ

Poden participar-hi tots aquells infants i joves que ho desitgin sempre que estiguin correctament inscrits, tant en temps com en forma.

Els participants ho fan a la categoria que els hi correspongui per l'any de naixement, ja que es disputen curses per any natural amb diferents distàncies.

INSCRIPCIÓ

La inscripció a aquest Cros és gratuïta per tots els alumnes escolaritzats a la ciutat i per tramitar-la es pot escollir una de les dues opcions:

  1. Inscripció conjunta (opció recomanada): Fer-la a través de la pròpia escola. L'escola farà arribar el document d'inscripció amb les dades dels alumnes que participin i recollirà els xips de cronometratge al Consell Esportiu del Bages (Muralla de Sant Domènec, 24.Manresa) per poder-los repartir als corredors/es.
  2. Inscripció individual: Emplenar el formulari d'inscripció i recollir el xip provisional de cronometratge abans de les 10 hores del dia de la prova.


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat