Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Casal Esportiu d'Estiu

Malgrat les incerteses del moment generades per la crisi del Coronavirus i l’estat d’alarma decretat, la Secció d’Esports de l’Ajuntament de Manresa està treballant en l’organització dels Casals Esportius Municipals 2020 amb el format tradicional dels últims anys, en la mesura del que sigui possible, amb el doble objectiu de:

  1. Ocupar el temps lliure d'infants i adolescents durant el període de vacances escolars d'estiu mitjançant la pràctica d'esports i activitats de caire recreatiu.

  1. Iniciar en la pràctica d'algunes modalitats esportives i jocs alternatius poc coneguts, engrescadors i adaptats a la climatologia de l’estiu que per les seves especials característiques no es practiquen habitualment durant el període escolar.

EDATS I REQUISITS

Infants i adolescents d’entre 8 i 14 anys (nascuts entre els anys 2006 i 2012) i és imprescindible complir els següents requisits de salut: 

  • Calendari vacunal actualitzat.
  • Absència de malaltia o simptomatologia compatible amb la COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea...) o no haver estat en contacte estret amb positiu confirmat o amb simptomatologia compatibel en els 14 dies anteriors a l'inici de l'activitat.

Els Casals Esportius Municipals es desenvoluparan de 8.30 a 13.45 hores de dilluns a divendres amb 108 places durant 4 torns o setmanes, amb la següent proposta:

Torns i dates*placespreu sencerpreu becat**
1r Torn, del 29 de juny al 3 de juliol.10856,00 €19,60 €
2n Torn, del 6 al 10 de juliol.10856,00 €19,60 €
3r Torn, del 13 al 17 de juliol.10856,00 €19,60 €
4t Torn, del 20 al 24 de juliol.10856,00 €19,60 €


*Malgrat aquesta previsió, les dates es poden veure modificades o reprogramades en funció de la implantació de les fases de desconfinament progressiu que dictin les autoritats competents, derivades de la crisi sanitària COVID-19.

**Podran gaudir d’un descompte del 65% de l’import aquells usuaris empadronats a Manresa que puguin acreditar, com a mínim, una d’aquestes circumstàncies:

  • Ser beneficiari de beca de menjador del curs 2019-2020 per motius socioeconòmics,
  • haver rebut ajut per material escolar durant el curs 2019-2020,
  • o bé formar part d’una unitat familiar empadronada a Manresa i situada en el tram B de renda bruta anual de la taula de tarifació social.

Les Activitats es realitzaran al Complex del Vell Congost i altres espais de la zona esportiva. Al llarg d’un matí es realitzaran quatre rotacions de diferents activitats esportives***:BTT, esgrima, tir amb arc, Intercrosse, Ultimate, gimnàstica artística, beisbol, jocs tradicionals, pales ...

***Aquestes modalitats es podran canviar per d’altres que garanteixin un millor compliment de les mesures de prevenció, seguretat i distanciament entre persones derivades de la crisi sanitària del COVID-19. Igualment, durant els casals, s’evitaran les zones tancades amb alta concentració de persones.


INSCRIPCIONS:

El procés d’inscripció es per rigorós ordre de sol.licitud, a partir 25 de maig, a les 10 del matí i es podrà realitzar:

  1. on line en aquesta mateixa pàgina web de l’Ajuntament de Manresa i el pagament es podrà fer mitjançant targeta de crèdit o dèbit o a través del sistema d’autoliquidació.
  2. Telefònicament al 010 / 938782301 o bé a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, en l'horari d'atenció al públic (només amb cita prèvia mentre duri l'estat d'alarma del COVID-19) i realitzar el pagament mitjançant document d’autoliquidació (el termini per fer efectiu el pagament serà de 48 hores al caixer de l’Ajuntament de Manresa, per internet o bé a les entitats bancaries indicades en el mateix document).

El retorn de l’import i la possibilitat de que es re-programi algun torn:

Com bé sabeu, la realització dels Casals està condicionada a estar en Fase 3 del desconfinament i això vol dir que en cas que fos necessària es podria re-programar algun torn. És a dir que si el primer torn -del 29 de juny al 3 de juliol- encara no s’estigués en la Fase 3, aquella setmana no es faria, però es re-programaria a la última setmana del mes de juliol, del 27 al 31 de juliol, i així successivament. D’aquesta manera les famílies ja inscrites tindríeu dues opcions: Rebre la devolució del pagament efectuat o bé assistir al nou torn re-programat.

L’horari d’entrada i sortida al Casals:

Per tal de complir amb les mesures de seguretat i higiene derivades de la crisi sanitària de la Covid-19, és molt provable que s’hagin d’esglaonar les hores d’entrada i sortida per grups: De 8.30 i les 9.00 hores l’entrada i de les 13.15 a les 13.45 hores la sortida.


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat