Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Ajuts Inclusió Esportiva d'Infants i Joves

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manresa convoca ajuts per a la inclusió esportiva d'infants i joves amb pocs recursos econòmics i/o risc social per a la temporada esportiva 2019/2020.

REQUISITS:

- Haver nascut entre els anys 2002 i 2015

- Estar empadronat a Manresa

- Estar inscrit/a en una entitat esportiva sense ànim de lucre, club, associació esportiva escolar o secció esportiva amb seu a Manresa i estar en possessió de la corresponent llicència esportiva, federativa o escolar

- Pertànyer a una unitat familiar de convivència que no superi la renda anual fixada en el tram D del barem establert en el sistema de tarifació social de l'Ajuntament de Manresa per a l'any 2019, o bé haver estat beneficiaris d'un ajut per material escolar i/o activitats de suports a la normalització educativa, o d'una beca menjador durant el curs escolar 2018/19.

DOCUMENTACIÓ:

- imprès de sol.licitud segons model normalitzat

- NIF/NIE (*)

- Llibre de família (*)

(*) en cas que la situació familiar no hagi variat respecte la convocatòria per la temporada esportiva 2018/19 no resultarà preceptiva la presentació dels documents adjunts a la sol.licitud. Tampoc serà necessari si s'ha presentat aquesta mateixa documentació per a convocatòries prèvies d'ajuts escolars a aquest Ajuntament.

EL TERMINI finalitza el proper dia  4 d'octubre de 2019

(cal tenir en compte que els beneficiaris són les famílies, però seran les entitats les perceptores dels ajuts econòmics i, per tant, les que hauran de tramitar les sol.licituds)

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat