Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Ajuts Inclusió Esportiva d'Infants i Joves

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manresa convoca ajuts per a la inclusió esportiva d'infants i joves amb pocs recursos econòmics i/o risc social per a l'any 2018.

REQUISITS:

- haver nascut entre els anys 2001 i 2014

- estar empadronat a Manresa

- Estar inscrit/a en una entitat esportiva sense ànim de lucre, club, associació esportiva escolar o secció esportiva amb seu a Manresa i estar en possessió de la corresponent llicència esportiva, federativa o escolar

- Pertànyer a una unitat familiar de convivència que no superi la renda anual fixada en el tram D del barem establert en el sistema de tarifació social de l'Ajuntament de Manresa per a l'any 2018, o bé han estat beneficiaris d'un ajut per material escolar i/o activitats de suports a la normalització educativa, o una beca menjador durant el curs escolar 2017/18.

DOCUMENTACIÓ:

- imprès de sol.licitud segons model normalitzat

- NIF/NIE

- Llibre de família

EL TERMINI finalitza el proper dia  30 de setembre de 2018

(cal tenir en compte que els beneficiaris són les famílies, però seran les entitats les perceptores dels ajuts econòmics i, per tant, les que hauran de tramitar les sol.licituds)

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat