Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Consell Municipal d'Esports

El Consell Municipal d'Esports de Manresa respon a la necessitat de participació en les polítiques esportives que es realitzen a la nostra ciutat. 

D'aquesta manera es pretén promoure i canalitzar una reflexió conjunta entre l'Ajuntament i els agents esportius de la nostra ciutadania a l'entorn dels problemes que ens afecten a fi de disposar d'una bona i variada pràctica esportiva i de salut al nostre municipi. 

Missió del Consell Municipal de l'Esport és aportar idees i esforços per tal de garantir l'esport per a tothom, tant per als col·lectius més nombrosos com els més específics i necessitats, proposar estratègies d'impuls de l'esport escolar, així com també de suport a l'esport de gran qualitat. 

Lògicament la recerca d'idees i propostes que millorin la qualitat de les nostres instal·lacions esportives serà un dels objectius fonamentals. 

Per últim pensar què pot aportar el món de l'esport a la nostra ciutat a fi de tenir-la més cohesionada i més dinàmica ha d'ocupar una part de les reflexions del Consell.

    Destaquem

    Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
    © Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat