Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones

L’Ajuntament de Manresa posa en marxa un concurs de vídeos contra la violència masclista per TikTok

 

La persona guanyadora s’endurà un IPad. Els treballs es poden presentar fins al 16 de novembre.

 

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig de l’Ajuntament de Manresa posa en marxa el concurs ‘Gravant contra la violència masclista’, que recopilarà vídeos a la  xarxa social TikTok que conscienciïn sobre la igualtat de gènere, les relacions afectives sanes entre dones i homes i el rebuig i la prevenció de la violència de gènere.

 

Per participar-hi, només cal pujar un vídeo a la plataforma TikTok amb el hashtag o etiqueta #gravantcontralaviolènciamasclista i omplir el formulari d’inscripció (en aquest enllaç també es poden consultar las bases). El termini per inscriure els treballs ja s’ha obert i finalitzarà el 16 de novembre. Per participar en el certamen caldrà que la persona participant visqui, estudiï, treballi o hagi nascut a Manresa.

 

L’objectiu de la convocatòria és l’estímul de la capacitat creativa de la ciutadania, alhora que es promou la reflexió i la lluita per la igualtat i contra la violència de gènere. S’ha triat la plataforma TikTok per la seva alta penetració en els estrats més joves de la societat i per la facilitat de creació audiovisual que proporciona.

 

El certamen compta amb un primer premi dotat amb un Ipad. Els treballs guanyadors es donaran a conèixer el 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

 

El concurs compta amb la col·laboració de CortoEspaña,  i es finança amb fons rebuts del Ministerio de Igualdad.Programa d'activitats pel 25 Novembre a Manresa

En fase de redacció


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat