Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Protocol de mesures alternatives

L’any 2012 es va signar un protocol de col.laboració entre els Mossos d’Esquadra i l’Ajuntament de Manresa, alhora que un conveni de col.laboració amb Althaia, Xarxa Assistencial, Fundació Privada, per posar en marxa un Programa de mesures alternatives a les sancions administratives per la tinença o consum  de drogues en llocs públics.

Objectiu del Programa

Alternativa reparadora a la sanció administrativa en cas d’infracció prevista a la Llei orgànica 1/1992, de 21 de febrer, referent al consum en llocs, vies, establiments o transports públics, així com la tinença il.licita de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques.

Consisteix en una mesura pedagògica de reparació dels danys produïts, si s’escau, i la presa de consciència de la responsabilitat del menor davant la infracció i la necessitat d’evitar el desenvolupant conductes que acabin derivant en situacions de risc per ell.

A qui s’adreça

Menors de 18 anys, sempre que no siguin reincidents. Es poden acollir a la mesura una sola vegada.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat