Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Clima

Documents

Manresa té un clima mediterrani continental de baixa altitud caracteritzat per una notable oscil·lació tèrmica, marcat per un clima humit amb estius calorosos i hiverns freds.

La temperatura mitjana al llarg dels últims quaranta anys ha estat de 14,2°. La mínima temperatura registrada a Manresa al llarg dels últims 25 anys va ser en el mes de desembre de 2011 (-11,1°). I la màxima temperatura registrada en aquest període de temps, va ser registrada al juliol del 1994 (42,5°).

A Manresa ha plogut, de mitjana anual, al llarg de les últimes quatre dècades, 547 litres per metre quadrat, sent els mesos de maig (62 litres per metre quadrat de mitjana), setembre (66 litres per metre quadrat) i octubre (63 litres per metre quadrat) els més plujosos. I els mesos de febrer (25 litres per metre quadrat), març (32 litres per metre quadrat) i juliol (25 litres per metre quadrat) els més secs.


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat