Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

S'actualitza l'auca de Sant Ignasi amb una nova vinyeta que fa referència a la figura de les ínyigues

27/11/2020

L’auca té un total de 16 vinyetes il·lustrades per Jaume Gubianas

 

L’any 2015, de la mà de la Cambra de comerç i la Cova de Sant Ignasi s’edità la primera versió de l’auca de Sant Ignasi de Loiola amb un total de 16 vinyetes, il·lustrades per Jaume Gubianas, que expliquen l’estada d’Ignasi de Loiola a Manresa així com el patrimoni ignasià de la ciutat.  Aquest any, i amb la voluntat d’actualitzar l’auca i donar-li un nou impuls, s’ha inclòs una nova vinyeta dedicada a les ínyigues, un grup de dones seguidores d’Ignasi i que en van tenir cura durant la seva estada a la ciutat, a la vegada que es fa referència també per primer cop al camí ignasià, recorregut que seguí Ignasi des d’Azpeitia fins a Manresa.

Aquesta nova versió es pot descarregar al web de Manresa 2022, a l’apartat Batega: Oferta educativa a primària i secundària, i està previst repartir-la pròximament a un total de 2500 alumnes aproximadament de 4t, 5è i 6è de primària. També està previst publicar l’actualització en la resta d’idiomes en què es va editar per primer cop: castellà, anglès, francès, euskera, alemany, rus i japonès. 

La reedició de l’auca de Sant Ignasi ha comptat amb el suport de l’Obra Social La Caixa.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat