Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Dimecres, l'Oficina Jove del Bages oferirà una xerrada per resoldre dubtes sobre el lloguer d'habitatge

21/10/2019

Sota el títol “Què hem de tenir en compte quan lloguem un habitatge?”, la conferència anirà a càrrec de l’àrea d’habitatge de l’Agència Catalana de Joventut i tindrà lloc a l’Espai Jove Joan Amades a les 6 de la tarda.

 

Aquest dimecres, 23 d’octubre, a les 6 de la tarda, l’Oficina Jove del Bages ha programat una xerrada que tractarà sobre els aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora de llogar un habitatge.

 

La conferència, adreçada a les persones joves de la comarca del Bages, i que porta per títol “Què hem de tenir en compte quan lloguem un habitatge?”, anirà a càrrec de l’àrea d’habitatge de l’Agència Catalana de Joventut i tindrà lloc a l’Espai Jove Joan Amades – Oficina Jove del Bages (C/ Sant Blai, 14),  a les 6 de la tarda.

 

Durant l’acte es posaran sobre la taula qüestions del tipus: Quines despeses ha de pagar el llogater i quines el propietari? Quan ens poden fer fora d’un pis de lloguer? Si s’espatlla alguna cosa qui ha d’assumir-ne el cost? Quants mesos de fiança ens poden demanar?. Aquestes preguntes i les altres que plantegin els assistents es podran resoldre en aquest espai.

 

Per assistir-hi cal  trucar al 938 771 360 o enviar un correu a manresajove@ajmanresa.cat o fer un WhatsApp al 676 664 142.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat