Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
Icona tornar al inici
La ciutat
L'Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Damià Olivella obre demà la sisena edició del cicle Sons del Camí

Imatge de la notícia
15/07/2019

Serà a les 9 del vespre al Parc de la Seu. El concert del músic inaugura el festival de músiques amb ànima, que omplirà de propostes interessants el Parc i la Basílica de la Seu i els jardins de la Cova fins al dia 26, amb noms destacats com Gerard Quintana o Elena Gadel.

 

El músic manresà Damià Olivella obre demà dimecres (21 h, Parc de la Seu, gratuït), Sons del Camí, el cicle de músiques amb ànima, que se celebra fins al 26 de juliol en el marc del projecte Manresa 2022. El cicle combinarà els actes gratuïts amb els de pagament i compta, en aquesta, edició amb noms destacats com Gerard Quintana i Elena Gadel. 

 

La veu delicada de Damià Olivella ha transcorregut per diversos estils i projectes que van des de la música d'autor, el blues, el jazz, el soul i la música meditativa. Des de la seva infància va viure la cultura i la filosofia hindú que han estat d’influència cabdal en la seva trajectòria. Mantres és el seu darrer treball, que presentarà demà a Sons del Camí.

 

Fins al proper divendres, dia 26, Manresa acollirà la 6a edició de Sons del Camí, que enguany proposa 6 concerts en diversos espais ignasians. Concretament, se’n faran tres al Parc de la Seu, dos a la Basílica de la Seu i un als Jardins de l a Casa Internacional d’Espiritualitat. El cicle està lligat al projecte de ciutat Manresa 2022. Tota la informació es pot trobar a la nova web. sonsdelcami.cat, on hi ha tota la informació sobre les actuacions, enllaços dels artistes, l'històric de les cinc edicions anteriors i des d’on es poden comprar les entrades per als dos concerts de pagament, fins i tot obtenir un abonament anticipat pel preu de 20€.

 

A banda del de Damià Olivella, aquest és el programa de concerts:


18 de juliol – 21h

Parc de la Seu. Gratuït / taquilla inversa

MARA ARANDA

Mara Aranda, acompanyada pels músics Jota Martínez (cítoles, llaüt medieval, llaüt otomà, viola de roda, guitarra morisca, setar) i Alex Guitart (saz, baglama, kopuz i percussions), ens oferirà un repertori de músiques dels habitants de la península al segle XV, amb especial incidència en les músiques de Sefarad.


19 de juliol – 21h

Jardins de la Casa Internacional d’Espiritualitat. Anticipada 12€ / a taquilla el mateix dia 15€

GERARD QUINTANA: INTOCABLES

Intocables proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades, cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, cançons que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els quals se sosté el sistema.


24 de juliol – 21h

Parc de la Seu · Gratuït

AMORANTE

El basc Iban Urizar és l’ànima d’Amorante, una proposta en què s’aprecien influències dels més diversos estils. Des d’Euskal Herria però amb la vista posada a l’horitzó, Amorante impregna les seves composicions amb aires orientals i flamencs: tot hi cap en un discurs despullat i sense prejudicis.


25 de juliol – 20.30h

Basílica de la Seu · Gratuït

MUOM

MuOM és un cor de cambra de cant d'harmònics, format amb la voluntat de crear bellesa explorant noves possibilitats de la veu. Un grup de cantants que fan vibrar les seves ànimes per ressonar a l'uníson creant una harmonia que els transcendeixi.


26 de juliol – 21h

Basílica de la Seu · Anticipada 12€ / a taquilla el mateix dia 15€

ELENA GADEL: DELICADA

Delicada és el segon disc en solitari d’Elena Gadel i consta de 14 cançons compostes íntegrament per ella. En aquest treball, beu dels seus referents artístics per crear i se serveix de les seves pròpies vivències per mostrar la seva nuesa emocional. El disc deu el títol sobretot a la manera de dibuixar les melodies que tenen tant els instruments com la seva pròpia veu. Ens trobem amb històries escrites, musicades i explicades amb delicadesa i amb una veracitat que només la primera persona pot donar.

 

Sons del Camí és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa dins del projecte Manresa 2022. Compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa i la Diputació de Barcelona. I amb la col·laboració de la Basílica de Santa Maria de la Seu, la Cova de Sant Ignasi i l'Associació Catalana per la Pau. El disseny de la imatge del cartell d'enguany i les seves aplicacions correspon a Duplex Creativity.

Destaquem
Banners anteriors
  • Opinió Grups Municipals
  • App de seguretat per a comerços
  • WC Publics
  • Síndic de Greuges
  • Pla de Protecció Especial del Patrimoni de Manres
  • Banca ètica
  • Manresa ciutat civica
  • Banner PA ICAM
  • Municipis per la independència
  • Projecte simbiosi industrial
  • Banc ADN
  • Consulta del planejament vigent
  • Carrer del balç
  • Tracta'm bé 2
Banners següents
Logo del Cor de Manresa
Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Política de seguretat | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat