Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

El Trio Guillén del Conservatori guanya el 2n premi de la categoria jove del Concurs de Música de Cambra "Higini Anglès"

14/05/2019

El grup format pels alumnes, Lluc Roviral (violoncel), Jan Badia (clarinet) i Arnau Balcells (piano), van interpretar peces de Nino Rota i Ludwig Van Beethoven.

 

El Trio Guillén, format pels alumnes del Conservatori Municipal de Música de Manresa, Lluc Roviral (violoncel), Jan Badia (clarinet) i Arnau Balcells (piano), han guanyat el 2n premi de la categoria jove del prestigiós Concurs de Cambra de Reus “Higini Anglès” organitzat per al Diputació de Tarragona i que s’ha dut a terme aquest cap de setmana.

 

Roviral, Badia i Balcells, guanyador aquest últim del Concurs de Piano de Barcelona la setmana anterior, van fer una interpretació magistral de peces de Nino Rota, en la primera fase, i de Ludwig Van Beethoven, en la fase final.

 

Els membres del Trio Guillén treballen junts des de fa un parell d’anys a l’aula de música de cambra del Conservatori, primer ho van fer sota la batuta del professor Francesc Guillén, del qual s'han posat el nom, i enguany ho fan amb en Roger Illa.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat