Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa porta a terme treballs d'impermeabilització de la coberta de l'auditori de Sant Francesc

05/12/2018

Els treballs, amb un cost de 23.000 euros, consisteixen a impermeabilitzar les cobertes laterals de l’auditori de Sant Francesc i en el sanejament del mur de la façana principal, i tenen una durada prevista d’un mes i mig.

 

L’Ajuntament de Manresa està portant a terme actuacions a l’auditori Sant Francesc, amb l’objectiu d’aturar el procés de degradació de l’edifici causat per les entrades d’aigua dels terrats situats sobre les capelles laterals de l’església. L’actuació consisteix en l’execució de treballs d’emergència, atès l’estat precari d’algunes parts de l’edifici.

 

Els treballs, amb un pressupost de 23.000 euros, consisteixen en la impermeabilització provisional  de les cobertes laterals de l’auditori de Sant Francesc mitjançant una làmina de betum modificat estesa damunt de la solera dels terrats i ancorada als murs laterals de l’edifici; i en el sanejament dels coronaments i revestiments del mur de la façana principal (C/ Sant Francesc, 13) amb la finalitat d’evitar despreniments a la via pública.

 

També és previst d’executar uns reforços per mitjà de morter alleugerit i malla electrosoldada a tota la superfície de les zones en més mal estat, prèvia col·locació d’una làmina impermeable.

 

Els treballs tenen una durada prevista d’un mes i mig.  

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat