Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Maleta Coeducativa per a entitats

Maleta coeducativa "Hi havia una vegada... Contes coeducatius"

És una maleta de contes adreçada a entitats i associacions de la ciutat. Conté una cinquantena de contes i àlbums il·lustrats i un dossier pedagògic, amb propostes d'activitats i material per dur-les a terme. Trencar els estereotips de gènere, educar en la diversitat i contra la violència masclista; oferir maneres de resoldre conflictes a través del diàleg i la comunicació i defensar el respecte per les diferents maneres de ser és l'objectiu de la Maleta coeducativa, el projecte que vam posar en marxa el Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa, amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics del Bages.

És una maleta itinerant, que totes les entitats de la ciutat podran demanar en préstec i que conté una cinquantena de contes, àlbums il·lustrats i material pedagògic (fitxes, disfresses, jocs de taula...) per tractar aquests temes amb els infants de 3 a 12 anys. El préstec serà per 15 dies amb possibilitat de pròrroga.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat