Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Seu electrònica

La seu electrònica és l’espai virtual disponible per a la ciutadania, la titularitat, gestió i administració de la qual corresponen a l'Ajuntament de Manresa, garantides a través dels corresponents certificats digitals, en l’exercici de les seves competències.

La seu electrònica de l'Ajuntament de Manresa està disponible a través de l'adreça electrònica: https://www.ajmanresa.cat/seuelectronica. 

La seva titularitat correspon a l’Ajuntament de Manresa, que n’assumeix la responsabilitat respecte de la integritat, la veracitat i l’actualització de la informació i els serveis que la integrin.

Els continguts publicats en seu electrònica responen als criteris de seguretat i interoperabilitat que es deriven de la normativa vigent relativa a l’accés electrònic de la ciutadania als serveis públics.

La informació i els serveis inclosos en la seu electrònica han de complir els principis d’accessibilitat i usabilitat establerts en la normativa vigent relativa a l’accés electrònic de la ciutadania als serveis públics.

Normativament, ve regulada per l’article 38 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic, i pel que fa a l’àmbit municipal pel Títol II de l’Ordenança d’Administració Electrònica i Transparència de l’Ajuntament de Manresa.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat