Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Projectes i activitats de promoció de les arts escèniques i musicals a secundària

Codi Ensenyament 1/2019

Objecte de la convocatòria

És objecte de la convocatòria la subvenció adreçada a les AMPA dels centes educatius de secundària que promoguin les arts escèniques i musicals en els nivells d’escolarització obligatòria.

Programes subvencionables

Als efectes d’aquesta convocatòria, s’entén per promoció de les arts escèniques i musicals a l’escolarització en els nivells de secundària obligatòria  qualsevol acció que promogui la participació de l’alumnat en activitats d’arts escèniques i musicals realitzades en els centes educatius del tipus:

  1. Cursos i tallers de formació en l’àmbit de les arts escèniques i musicals realitzats fora de l’horari lectiu
  2. Activitats extraescolars en l’àmbit de les arts escèniques i musicals

Beneficiaris

Poden optar a les subvencions que són objecte d’aquesta convocatòria les associacions de mares i pares d’alumnes de centres educatius públics i/o concertats de secundària de Manresa, legalment constituïdes i inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Manresa.

El nombre de projectes o sol·licituds es limitarà a un per AMPA i s’haurà de portar a terme en el període comprés entre l’1 de setembre del 2018 i el 31 de desembre del 2019.

Consulteu els barems i altres condicions a les bases específiques

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat