Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Projectes i activitats de suport a l'educació especial a l'ensenyament obligatori

Codi Ensenyament 2/2019

Objecte de la convocatòria

És objecte de la convocatòria la subvenció adreçada al desenvolupament d’activitats i accions de suport a l’educació especial a l’ensenyament obligatori durant el curs escolar 2018-19 o durant l’any 2019.

Programes subvencionables

Als efectes d’aquesta convocatòria, s’entén per suport a l’educació especial a l’ensenyament obligatori les activitats i projectes que reuneixen les següents característiques:

  1.  Activitats i projectes de suport a l’atenció a alumnat amb necessitats educatives especials en el marc de l’ensenyament obligatori.
  2. Accions de suport a l’educació especial a l’ensenyament obligatori: contractació de personal, adquisició de material, elaboració de materials educatius

Beneficiaris

Poden optar a les subvencions que són objecte d’aquesta convocatòria:

- Entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes de Manresa que atenguin alumnat empadronat al municipi de Manresa amb necessitats educatives especials a l’ensenyament obligatori.

El nombre de projectes o sol·licituds es limitarà a un per entitat, i s’haurà de portar a terme en el període comprés entre l’1 de setembre del 2018 i el 31 de desembre del 2019.

Consulteu els barem i altres condicions a les bases específiques 


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat