Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Projectes de rehabilitació i millora d'equipaments culturals privats

Codi convocatòria Cultura 3/2019

Objecte de la convocatòria.: Té per objecte la concessió de subvencions per a la rehabilitació, la modernització i la dotació d'equipament tècnic d’ateneus culturals, auditoris o equipaments anàlegs pertanyents a espais sòcio-culturals de base associativa gestionats sense afany de lucre, oberts al públic, que duguin a terme la seva activitat a la ciutat de Manresa.

Programes subvencionables: Projectes d’obres que tinguin per finalitat:

 1. La protecció i conservació de les estructures de les edificacions
 2. La millora de la seguretat, insonorització, accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques i, en general, totes aquelles mesures que possibilitin el compliment de les normatives vigents per als espais de pública concurrència
 3. La dotació d’equipament tècnic i aquelles actuacions que permetin la millora de les condicions d’exhibició o creació i del confort dels usuaris.

Requisits:

 1. Ser persona jurídica legalment constituïda, titular de la propietat dels equipaments. Queden excloses aquelles entitats sòcio-culturals de base associativa que gestionen espais de propietat municipal. 
 2. Tenir llicència d’activitat
 3. Oferir una programació estable oberta al públic
 4. Disposar o estar en condicions d’obtenir els corresponents permisos d’obra, si s’escau.
 5. Els costos del projecte hauran de tenir la naturalesa comptable d’inversions. En queden excloses les despeses fetes en concepte de manteniment ordinari.
 6. Tenir un pressupost superior a 25.000 €
 7. Obtenir una puntuació mínima de 50 punts, dels quals un mínim de 30 s’han d’obtenir en els criteris de qualitat artística i impacte.
 8. L’import màxim de la subvenció és de 30.000 €

Consulteu la resta d'informació pel que fa a barems, despesa elegible, etc. a les bases específiques.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat