Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Com circular

                   

El termini d’execució de les obres a la Via de Sant Ignasi serà de cinc mesos. Durant la primera fase, a partir de dimarts 26 de juny, i durant aproximadament 2 mesos, es tallarà al trànsit de vehicles la Via Sant Ignasi entre la Plaça Sant Ignasi i carrer Vidal i Barraquer amb les següents afectacions:

- Es limitarà l’accés de vehicles des de rotonda Sant Marc en direcció a Via Sant Ignasi.

- Es mantindrà l’accés a Cova, pàrquing Centre Històric i Basílica de La Seu.

- Els veïns dels carrers sector Escodines i Sant Bartomeu i dels carrers sector Sant Llúcia i Vallfonollosa accediran des de carrer Sant Marc i Via Sant Ignasi.
- S’invertirà el sentit de circulació de carrer Vidal i Barraquer, de manera que els vehicles que circulin per Via Sant Ignasi (provinents de plaça Remei) es desviaran per carrer Vidal i Barraquer i carrer Viladordis en direcció a  Av. Francesc Macià.

- Es prohibirà l’accés de vehicles a carrer Viladordis des d’Av. Francesc Macià en direcció a carrer Vidal i Barraquer, excepte per als vehicles que accedeixin als guals d’aquest tram de carrer.

La segona fase tindrà una durada de tres mesos més, aproximadament. Durant aquest període, s’obrirà un dels dos sentits de circulació.

El consell des dels servei de Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa és que els conductors evitin, sempre que sigui possible, circular per la via de Sant Ignasi venint de la rotonda de Sant Marc.

En aquest punt, ja hi haurà avisos i limitacions físiques per deixar clar que s’entra en una zona d’obres, reservada a veïns o persones que s’adrecin a la Cova o pàrquings del sector.

En paral·lel a aquesta actuació, a principi de juliol és previst que comencin les obres d’urbanització de la vorera sud de la via de Sant Ignasi. 

Afectacions al bus urbà 

 

La Línia 4 Font – Valldaura – Congost recuperarà el recorregut habitual i realitzarà la parada “Piscines Municipals” de manera provisional al carrer Viladordis núm. 20.

Trasllat de contenidors:

-L’àrea de contenidors de via de Sant Ignasi 27 es traslladarà als números 28-35.

-L’àrea de via de Sant Ignasi 39-41 s’eliminarà.

-L’àrea de via de Sant Ignasi 49 anirà a la vorera del davant, números 65-67.

- L’àrea de contenidors del carrer de Viladordis-Piscines Municipals anirà al carrer de Viladordis, 18

Totes les àrees disposaran de contenidors de: paper, vidre, envasos, orgànica i rebuig.Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat