Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Pla normatiu

La Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú, preveu en el seu Títol VI  un seguit d’actuacions en relació amb la potestat reglamentària de les administracions públiques amb la finalitat de garantir els principis de necessitat, eficàcia, proporcionalitat, seguretat jurídica, transparència i eficiència previstos a l’art. 129. 

Entre altres, en el seu art. 132, s’estableix l’obligació que les administracions públiques facin públic un pla normatiu que contingui les iniciatives legals o reglamentàries que s’hagin d’elevar per a la seva aprovació l’any següent. Aquest document  s’haurà de fer públic al portal de la transparència de l’administració corresponent.

Per resolució de l’alcalde de 17 de desembre de 2018 es va aprovar el Pla Normatiu  Municipal de l’Ajuntament de Manresa per a 2019.

Per resolució de l’alcalde de 17 d’abril de 2019 es va aprovar la modificació del Pla Normatiu de l’Ajuntament de Manresa per a 2019, en el sentit d’incloure-hi la modificació del Reglament d’organització i funcionament del Mercat Puigmercadal.

Per resolució de l'alcalde de 3 de juny de 2019 es va aprovar una segona modificació del Pla Normatiu per a incorporar el Reglament d’ús de les dades personals i dels sistemes d’informació.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat