Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Declaració responsable en matèria de seguretat alimentària (Sol·licitud d'Inscripció al cens municipal d'establiments minoristes d'alimentació de Manresa)

La publicació del Reial Decret 191/2011 de 18 de febrer sobre Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA) modifica els criteris d’inscripció al Registre de les empreses i establiments alimentaris. L’article 2.2 del nou Reial Decret estableix quins són els establiments que resten exclosos de l’obligació d’inscripció en el Registre (RGSEAA-RSIPAC), excloent la inscripció de la majoria de les activitats de venda minorista. Aquests establiments hauran d’estar inscrits en el registre autonòmic establert a l’efecte, prèvia comunicació de l’operador de l’empresa alimentària a les autoritats competents per raó del lloc de l’establiment.

D’acord amb els criteris registrals per a establiments minoristes de Catalunya, aprovat pel consell d’Administració de l’Agència de Salut Pública de Catalunya el 20 de febrer de 2012, s’entén que el comerç minorista s’inscriurà al registre municipal. Si la vostra activitat queda inclosa dins la tipificació de comerç minorista i per tant requereix que sol•liciteu la inscripció al registre municipal d’establiments minoristes d’alimentació sapigueu que aquesta inscripció és gratuïta.

Per tal de facilitar-vos aquest tràmit, disposeu dels dos documents ( model d'instància i declaració responsable) que cal que ompliu , signeu i  presenteu a l’Oficina d’Activitats Econòmiques (OAE), Plaça Major, 1, baixos a continuació d’aquest document. Posteriorment amb aquesta informació que declareu, us atorgarem un número de cens d'establiment alimentari.

L’horari d’atenció al públic de l’OAE és:  dilluns i dimecres de 9h-18h.

                                                                dimarts, dijous i divendres de 9h-14.30h

Excepte de l'1 de juny al 15 de setembre en que l'horari és:  de dilluns a divendres de 9h-14h 

Us recordem que per a qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb la Unitat de Sanitat, Carretera de Vic, 16, 1r, de dilluns a divendres de 9 a 14h, telèfon 93 8752490, o bé en qualsevol moment al correu electrònic sanitat@ajmanresa.cat

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat