Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Declaració responsable en matèria de seguretat alimentària (Inscripció al cens municipal d'establiments minoristes d'alimentació de Manresa)

La publicació del Reial Decret 191/2011 de 18 de febrer sobre Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA) modifica els criteris d’inscripció al Registre de les empreses i establiments alimentaris. L’article 2.2 del nou Reial Decret estableix quins són els establiments que resten exclosos de l’obligació d’inscripció en el Registre (RGSEAA-RSIPAC), excloent la inscripció de la majoria de les activitats de venda minorista. Aquests establiments hauran d’estar inscrits en el registre autonòmic establert a l’efecte, prèvia comunicació de l’operador de l’empresa alimentària a les autoritats competents per raó del lloc de l’establiment.

D’acord amb els criteris registrals per a establiments minoristes de Catalunya, aprovat pel consell d’Administració de l’Agència de Salut Pública de Catalunya el 20 de febrer de 2012, s’entén que el comerç minorista s’inscriurà al registre municipal. Si la vostra activitat queda inclosa dins la tipificació de comerç minorista i per tant requereix que sol•liciteu la inscripció al registre municipal d’establiments minoristes d’alimentació sapigueu que aquesta inscripció és gratuïta.

Per tal de facilitar-vos aquest tràmit, disposeu dels dos documents ( model d'instància i memòria descriptiva) que cal que ompliu , signeu i  presenteu a l’Oficina d’Activitats Econòmiques (OAE), Plaça Major, 1, baixos a continuació d’aquest document.

L’horari d’atenció al públic de l’OAE és de dilluns a dijous de 2/4 de 9 a 18h i divendres de 2/4 de 9 a 15h.

Posteriorment amb aquesta informació procedirem a inscriure el seu establiment al registre municipal i li atorgarem un número de cens. Us recordem que per a qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb la Unitat de Sanitat, Carretera de Vic, 16, 1r, de dilluns a divendres de 9 a 14h, telèfon 93 8752490, o bé en qualsevol moment al correu electrònic sanitat@ajmanresa.cat

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat