Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Preinscripció escolar

La preinscripció escolar de P3 i 1r d'ESO .  Tots els nens i nenes empadronats a Manresa reben una carta informativa unes setmanes abans de les dates de preinscripció on s'informa del barem i la documentació acreditativa i de les jornades de portes obertes. En el cas de voler sol·licitar un canvi d’escola en altres cursos, també cal fer-ho durant aquest període i seguir el mateix procediment. Les sol·licituds es poden fer directament a les escoles o a l'Oficina d'Escolarització Municipal (Carretera de Vic, 16)

La preinscripció a les Llars d'Infants públiques (municipals: Bressolvent, L'Estel, La Lluna, Petit Príncep i La Llum i de la Generalitat de Catalunya: La Ginesta, L'Espurna i Picarol) normalment es realitza durant la primera quinzena del mes de maig. Abans d'aquesta data cal demanar cita prèvia per poder-la realitzar. Tot el procés de preinscripció es centralitza a l'Oficina d'Escolarització Muncipal (Carretera de Vic, 16). Tots els nens i nenes empadronats a Manresa reben abans del maig una carta informativa amb els criteris i barems i les jornades de portes obertes. 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat