Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Preinscripció escolar

ACTUALITZACIÓ INFORMACIÓ PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR CURS 2020-21

DATES PER FER LA SOL.LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ

Primer cicle (Llar d'Infants públiques): De l'1 al 12 de juny

Segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 13 al 22 de maig

Batxillerat: del 27 de maig al 3 de juny

Cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny: del 2 al 8 de juny

Cicles formatius de grau superior d'FP i d'arts plàstiques i disseny: del 10 al 17 de juny

 Preinscripció telemàtica: del 13 al 22 de maig inclòs

La preinscripció es podrà fer telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del Portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Preinscripció presencial: del 19 al 22 de maig inclós

Per a aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. 

La preinscripció presencial es podrà fer:

- Al centre que les famílies hagin escollit en primera opció, demanant cita prèvia trucant per telèfon al centre o a través d’Internet.

- A l'OME (Oficina Municipal d'Escolaritzacio. Ctra. Vic, 16. Edifici Infants),  demanant cita prèvia a partir del dimecres 13 de maig, al telèfon: 938752485 /938768338 (de 9 a 13h).  O a l'apartat  cita prèvia de la pàgina web municipal.

Per a qualsevol altra consulta relativa a la preinscripció escolar:

- Trucar als telèfon: 938752485/ 938768338

- mail: ome@ajmanresa.cat

- www.gencat.cat


La preinscripció escolar de P3 i 1r d'ESO .  Tots els nens i nenes empadronats a Manresa reben una carta informativa unes setmanes abans de les dates de preinscripció on s'informa del barem i la documentació acreditativa i de les jornades de portes obertes. En el cas de voler sol·licitar un canvi d’escola en altres cursos, també cal fer-ho durant aquest període i seguir el mateix procediment. Les sol·licituds es poden fer directament a les escoles o a l'Oficina d'Escolarització Municipal (Carretera de Vic, 16)

La preinscripció a les Llars d'Infants públiques (municipals: Bressolvent, L'Estel, La Lluna, Petit Príncep i La Llum i de la Generalitat de Catalunya: La Ginesta, L'Espurna i Picarol)  es centralitza a l'Oficina d'Escolarització Muncipal (Carretera de Vic, 16). Tots els nens i nenes empadronats a Manresa reben una carta informativa amb els criteris i barems i les jornades de portes obertes abans de les dates de preinscripció.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat