Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Codi ètic

Codi ètic de l'Ajuntament de Manresa

El codi recull els principis ètics i els valors de bona governança que han d'informar tota actuació municipal. També regula les normes de conducta que necessàriament han d’observar les persones per a les quals és d’aplicació, especialment les relatives als conflictes d’interessos. El codi determina els mecanismes i procediments per garantir-ne l'efectivitat, avaluació i impuls.

Es tracta de determinar els principis i valors ètics que han d’informar tota l’actuació municipal i que han de respectar i impulsar, principalment, les i els membres electes i el personal directiu, i de regular les normes de conducta que aquests han de complir i que poden ser el fonament per exigir la corresponent responsabilitat a través de l’exercici de la potestat sancionadora en els casos d’incompliment. Tot això, sense perjudici del seu valor com a element d’exemplaritat per al conjunt de l’organització municipal. 

A la part superior dreta de la pàgina podeu trobar el codi ètic vigent i l'esborrany del text definitiu del nou codi ètic i del codi de conducta comú dels grups d'interès.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat