Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Calendari del contribuent

El calendari del contribuent és un document que s'envia a finals d'any als contribuents de Manresa i on, de manera personalitzada, es detallen els tributs que cada contribuent haurà de pagar durant l'any. Conté informació sobre els imports, el pagament mitjançant una QUOTA FIXA MENSUAL i la DOMICILIACIÓ BANCÀRIA dels tributs.

El calendari del contribuent i la informació tributària es poden rebre per correu postal o, si ho desitgeu, podeu sol·licitar la recepció per correu electrònic.

  • Si voleu rebre el calendari del contribuent i la informació tributària per correu electrònic, podeu sol·licitar-ho clicant a l'enllaç següent i adjuntant una còpia del vostre DNI / NIE: 

                    https://www.manresa.cat/calendari-fiscal-email

  • Si disposeu de signatura electrònica podeu sol·licitar-ho clicant a l'enllaç següent:

                    https://www.manresa.cat/calendari-fiscal-email-firma

  • Si sou empresa, podeu sol·licitar rebre el calendari del contribuent, així com l'avís informatiu de la posada a disposició de qualsevol notificació a la seu electrònica de l'Ajuntament, clicant l'enllaç següent:

                    www.manresa.cat/notificacioelectronica 

També podeu consultar el vostre calendari del contribuent des de la carpeta ciutadana (Apartat rebuts/multes > Calendari Contribuent)

Com puc pagar els meus tributs anuals?


Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat