Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Alcalde

Ser alcalde de Manresa, una ciutat que estimo, és un honor, un repte i un compromís apassionant al qual dedicaré tot el meu esforç, capacitat i energia per donar resposta -des de la humilitat i el diàleg- a la confiança atorgada.

La ciutat ha demostrat abastament al llarg de la seva història que té força i potencial humà suficient per plantar cara a les dificultats. Estic convençut que ara també ho farà, i l'Ajuntament estarà al seu costat per treballar des de la proximitat als ciutadans amb transparència, constància i sumant esforços de tothom.

L'impuls de l'activitat econòmica i la millora de tot allò que afecta de prop als ciutadans, les petites coses del dia a dia, seran les meves preocupacions fonamentals i també dels meus companys i companyes de l'equip de govern.

Sempre des del compromís de fer front a aquest repte amb responsabilitat, oberts al diàleg, i amb voluntat de servei i una gran il.lusió per aconseguir que Manresa sigui una ciutat agradable i acollidora.

VALENTÍ JUNYENT i TORRAS

Alcalde de Manresa


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat