Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Oficina virtual old

Què és la seu electrònica?
1. La seu electrònica és aquella adreça electrònica disponible per als ciutadans a través de xarxes de telecomunicacions la titularitat, gestió i administració de les quals correspon a una Administració Pública, òrgan o entitat administrativa en l’exercici de les seves competències.
2. L’establiment d’una seu electrònica comporta la responsabilitat del titular respecte de la integritat, veracitat i actualització de la informació i els serveis als què es pugui accedir a través d’aquesta.
3. Cada Administració Pública determinarà les condicions i instruments de creació de les seus electròniques, amb subjecció als principis de publicitat oficial, responsabilitat, qualitat, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, neutralitat i interoperabilitat. En tot cas, s’haurà de garantir la identificació del titular de la seu, així com els mitjans disponibles per a la formulació de suggeriments i queixes.
4. Les seus electròniques disposaran de sistemes que permeten l’establiment de comunicacions segures, sempre que siguin necessàries.
5. La publicació en les seus electròniques d’informacions, serveis i transaccions respectarà els principis d’accessibilitat i usabilitat d’acord amb les normes establides respecte d’això, estàndards oberts i, si és el cas, aquells altres que siguin d’ús generalitzat pels ciutadans.

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat