Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Programes qualificació professional inicial (PQPI)

Els programes de qualificació professional inicial (PQPI) s'adrecen a joves que han acabat l'ESO i no n'han obtingut la titulació. Aquests programes possibiliten obtenir una formació bàsica i professional que els faciliti la incorporació al món laboral o continuar el seu itinerari formatiu, especialment en la formació professional específica de grau mitjà, un cop superada la prova d'accés. També donen l'opció, als joves que ho desitgin, a fer una formació complementària per obtenir el títol de graduat/ada en ESO. 

Els programes de qualificació professional, que tenen una durada d’un curs escolar, ofereixen, amb caràcter general i obligatori, mòduls de formació corresponents a dos àmbits, un de formació professional específic per facilitar la incorporació laboral posterior, i una formació bàsica de caràcter general, per tal de recuperar i adquirir coneixements i capacitat bàsiques que facilitin els aprenentatges i la formació continuada.

Hi ha diverses possibilitats i modalitats de formació dins dels PQPI:

PTT: Programa de Transició al Treball

FIAP: Formació i Aprenentatge Professional

PaQPI: Programes autoritzats de Qualificació Professional Inicial

Per conèixer l'oferta de PQPI, clica aquí

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat