Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Consells de participació

Consell Escolar Municipal (CEM)

El Consell Escolar Municipal és un òrgan de consulta i participació de tots els membres de la comunitat educativa en l'àmbit territorial del municipi en temes d'ensenyament i educació de nivell no universitari. Ha de ser consultat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat i l'Ajuntament sobre les qüestions relacionades amb l'ensenyament no universitari en la ciutat, i els pot requerir tota la informació i el suport tècnic que li calqui per a desenvolupar la seva tasca.

Així, les seves funcions són les de recollir i debatre les propostes dels seus membres, com també dels col·lectius que representa: mares i pares, professorat, alumant, etc. i també emet opinió sobre els temes consultats per les administracions i elabora propostes per fer-les arribar a les institucions pertinents.

Consell d'Infants de Manresa 

El Consell d’Infants és un espai de participació pensat perquè els nens i nenes de Manresa puguin expressar les seves idees i proposar accions que ajudin a millorar la nostra ciutat.

Tota la informació de les activitats del Consell d'Infants la podeu consultar aquí.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat