Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Consells de participació

Consell Escolar Municipal (CEM)

El Consell Escolar Municipal és un òrgan de consulta i participació de tots els membres de la comunitat educativa en l'àmbit territorial del municipi en temes d'ensenyament i educació de nivell no universitari. Ha de ser consultat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat i l'Ajuntament sobre les qüestions relacionades amb l'ensenyament no universitari en la ciutat, i els pot requerir tota la informació i el suport tècnic que li calqui per a desenvolupar la seva tasca.

Així, les seves funcions són les de recollir i debatre les propostes dels seus membres, com també dels col·lectius que representa: mares i pares, professorat, alumant, etc. i també emet opinió sobre els temes consultats per les administracions i elabora propostes per fer-les arribar a les institucions pertinents.

Consell d'Infants de Manresa 

Què és el consell d'infants de Manresa?

El Consell d’Infants és un espai de participació pensat perquè els nens i nenes de Manresa puguin expressar les seves idees i proposar accions que ajudin a millorar la nostra ciutat.

Quan i com apareix?

La creació del Consell d'infants és una de les propostes sorgides dels debats del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i de les escoles participants en el PEC dels Infants. El projecte s'inspira en l'experiència participativa que es va iniciar el 1991 a la ciutat italiana de Fano amb el nom de La Ciutat dels Infants (Francesco Tonucci).

La creació del Consell d'Infants implica el compromís de l'Ajuntament d'escoltar les opinions i idees dels infants. El projecte va començar el curs 2007-2008.

Com funciona?

Poden formar part del Consell d'Infants de Manresa, l'alumnat de 5è i 6è de primària de totes les escoles de Manresa que així ho vulguin.

El Consell d'infants d'aquest curs ha estat gestionat i dinamitzat per la Fundació La Xarranca. El lideratge del projecte s'ha dut a terme per part de la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Manresa.

Tota la informació de les activitats del Consell d'Infants la podeu consultar aquí.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat