Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Tall d'un carril de circulació en un tram de la carretera de Vic

06/11/2014

A causa dels treballs de reparació del paviment que es faran dissabte i diumenge a la cruïlla amb el carrer Maternitat d’Elna.

La Secció de Serveis Públics de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper dissabte 8 i diumenge 9 de novembre, l’empresa Colt Technology Services realitzarà dels treballs de reparació del paviment del carrer Maternitat d’Elna cruïlla amb carretera de Vic.

Amb motiu d’aquests treballs es tallarà al trànsit de vehicles en un carril de circulació de la carretera de Vic, entre la plaça Prat de la Riba i el carrer Indústria en sentit centre ciutat. Els veïns del carrer Maternitat d’Elna accediran i sortiran pel carrer Indústria, i els vehicles de transport de viatgers accediran a l’Estació d’Autobusos per la carretera de Santpedor.

És previst restablir el trànsit habitual a la carretera de Vic i al carrer Maternitat d’Elna, el dilluns 10 de novembre a les 6h.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat