Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Afectacions per la retirada de runes de l'edifici enderrocat a la Baixada dels Jueus

15/07/2019

A partir de demà i durant una setmana es prohibirà l’estacionament en algunes places (zona verda) de la plaça d’en Creus per permetre els moviments dels camions d’obra. 


La Secció de Manteniment d’Equipaments de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que dins els treballs del Projecte d’enderroc edificació carrer Baixada dels Jueus núm. 7 cantonada carrer Na Bastardes núm. 8, a partir de demà dimarts 16 de juliol, s’iniciarà l’operatiu de retirada de runes de l’obra. Amb motiu d’aquests treballs les afectacions a la mobilitat seran les següents:

  • Es prohibirà certes places d’estacionament (zona verda) de la Plaça d’en Creus per a permetre els moviments dels camions d’obra.

  • Els camions d’obra realitzaran moviments i itineraris curts en sentit contrari amb suport de personal propi de l’obra, a Pl. d’en Creus i Pl. Reforma.

  • És previst que aquest operatiu duri 1 setmana

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat