Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Comencen demà els treballs de Fecsa Endesa i d'Aigües de Manresa al carrer Puigterrà de Baix

13/05/2019

L’actuació consisteix en la canalització soterrada de servei de Baixa Tensió i en una escomesa de clavegueram, per la qual cosa es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Puigterrà de Baix, entre els carrers Bonsuccés i carrer Guimerà. L’accés i sortida de vehicles es realitzarà des de carrer Guimerà.

La Secció de Planificació de la Via Pública ha comunicat que, demà dimarts 14 de maig, Aigües de Manresa i Fecsa Endesa iniciaran uns treballs conjunts al carrer Puigterrà de Baix (tram entre el carrer Bonsuccés i el carrer Guimerà) per a una escomesa de clavegueram i per a una canalització soterrada de servei de Baixa Tensió, respectivament.

 

Amb motiu de les obres es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Puigterrà de Baix entre els carrers Bonsuccés i carrer Guimerà. L’accés i sortida de vehicles es realitzarà des del carrer Guimerà. És previst que els treballs durin 3 dies.

 

Aquestes obres havien de començar l’endemà, dimecres 15 de maig, però a causa de les previsions meteorològiques de pluges del divendres 17 i per evitar interferències amb les afectacions al trànsit amb motiu de  l’Expobages i la Fira de l’Ascensió, s’avancen un dia.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat