Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Restriccions de trànsit pel rodatge de la sèrie de televisió "Hache", divendres

28/11/2018

Entre la 1 del migdia i les 9 del vespre hi haurà afectacions al 1r tram del Passeig Pere III, als carrers Arquitecte Oms i Guimerà, i a la zona de Crist Rei. El rodatge va començar fa dues setmanes, però es va haver d’ajornar a causa de la pluja.  

 

El proper divendres 30 de novembre,  amb motiu del rodatge de la sèrie de televisió “Hache” per a la plataforma Netflix, hi haurà afectacions de trànsit al centre de la ciutat.

 

De manera que, aquest divendres, de la 1 del migdia a les 9 del vespre, es tallarà al trànsit de vehicles al lateral del 1r tram del Passeig Pere III (al costat del Casino) i al carrer Arquitecte Oms. Els vehicles dels guals afectats accediran i sortiran pel carrer Guimerà. S’implantarà una grua articulada i un grup electrogen al carrer Guimerà – Passeig Pere III (Crist Rei).

 

El rodatge, que va començar fa dues setmanes, es va haver d’ajornar a causa de la pluja. Per aquest motiu, les restriccions de trànsit inicialment previstes pel dijous 15 de novembre es realitzaran aquest divendres. 

Destaquem

Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat