Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Dilluns vinent arrenca la 1a fase dels treballs de renovació del clavegueram al carrer Bonsuccés

04/10/2018

Durant l’actuació d’Aigües de Manresa es tallarà el trànsit al carrer Bonsuccés, entre els carrers Puigterrà de Baix i Sant Joan Baptista de la Salle

 

La Secció de Planificació de la Via Pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper dilluns 8 d’octubre, AIGÜES DE MANRESA SA iniciarà els treballs corresponents al Projecte de renovació del clavegueram del carrer Bonsuccés. Aquests treballs es dividirà en tres fases d’obra, de manera que:

 

A partir del proper 8 d’octubre s’iniciarà la Fase 1, que té una durada de dues setmanes, de renovació del clavegueram a carrer Bonsuccés, amb motiu d’aquests treballs es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Bonsuccés entre els carrers Puigterrà de Baix i Sant Joan Baptista de la Salle. Els vehicles que circulin per carrer Bonsuccés provinents de carrer Era Firmat es desviaran per carrer Puigterrà de Baix en direcció Ctra. Vic  o bé en direcció  carrer Guimerà.

 

En acabar, s’iniciaran les dues fases següents. Es preveu que els treballs, de forma conjunta, tinguin una durada d’un mes aproximadament.

 

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat