Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Afectacions al trànsit amb motiu de les Festes dels barris de Sant Pau i de la Carretera Santpedor

28/06/2018

Del divendres al diumenge es tallarà el trànsit de vehicles de la Plaça Aurora, entre els carrers Dr. Tarrés i Cardener i s’establirà doble sentit de circulació al carrer Dr. Tarrés entre la Plaça Aurora i el carrer Font dels Llops.


Es comunica que, a partir de divendres 29 de juny i fins diumenge 1 de juliol, amb motiu de les festes del Barri de Sant Pau, es tallarà el trànsit de vehicles de la Plaça Aurora entre els carrers Dr. Tarrés i Cardener i s’establirà doble sentit de circulació al carrer Dr. Tarrés entre la Plaça Aurora i el carrer Font dels Llops.

 

Igualment, el dissabte 30 de juny a partir de les 2 del migdia i fins les 2 de la nit de diumenge, amb motiu de les Festes del Barri de la Ctra. Santpedor, es tallarà el trànsit de vehicles de la Ctra. Santpedor entre els carrers Cervantes i Dr. Zamenhof.

 

Les línies L2 La parada (dissabte 30)  del servei BUS MANRESA, desviaran el seu recorregut pels carrers Lluís Millet, Av. Dolors, Pl. Prat de la Riba i Av. Bases de Manresa per recuperar l’itinerari habitual a la Pl. de la Creu. Parada anul·lada: Francesc Cots

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat