Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Treballs de millora de l'estacionament en un tram de la Ctra. Pont de Vilomara

14/11/2017

L'actuació onsisteix en la millora de l’actual vorera -al tram situat entre els carrers sant Joan de Déu i Josep Guirat- per tal d’evitar l’estacionament sobre d’aquesta i ordenar l’estacionament en bateria.


La Secció de Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que demà, dimecres 15 de novembre, s’iniciaran els treballs de millora de l’estacionament a la Ctra. Pont de Vilomara, al tram entre els carrers Sant Joan de Déu i Josep Guitart. L'actuació onsisteix en la millora de l’actual vorera per tal d’evitar l’estacionament sobre d’aquesta i ordenar l’estacionament en bateria, també es retiraran les barreres metàl·liques (viona) existents en aquest tram de ctra. Pont de Vilomara.

 

Amb motiu d’aquests treballs, que tenen una durada prevista d'unes dues setmanes, es prohibirà l’estacionament de l’àmbit d’afectació de les obres.

 

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat