Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Treballs de connexió i coordinació de la xarxa semafòrica del carrer Sant Cristòfol

10/11/2017

Els treballs arrenquen dilluns vinent i tenen una durada d'un mes. L'actuació preveu obres de canalització en la vorera del carrer Sant Cristòfol, entre els carrers Sant Joan d'en Coll i Viladordis. 

 

La Secció de Mobilitat de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper dilluns 13 de novembre, s’iniciaran els treballs de connexió i coordinació de la xarxa semafòrica del carrer Sant Cristòfol, treballs que permetrà millorar el trànsit de vehicles en aquest vial obtenint una “ona verda” des de c. Sant Cristòfol – c. Viladordis a Ctra. de Vic.

 

Aquests treballs comportaran les obres de canalització en vorera a carrer Sant Cristòfol entre els carrers Sant Joan d’en Coll i Viladordis, per a instal·lar-hi el cablejat de comunicació entre els reguladors semafòrics i el canvi de dos reguladors semafòrics existents per uns que permetrà aquesta comunicació i coordinació.

 

Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà l’estacionament de l’àmbit de treball. És previst que aquests treballs durin un mes.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat