Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

S'ajornen els treballs de pavimentació als Comtals

21/08/2017

Aquest dilluns els treballs es realitzaran a la Plaça del Mil·lenari i l’accés al barri de Sant Pau


La Secció de Planificació de la via pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, per motius tècnics, els treballs previstos per avui al barri dels Comtals queden aplaçats, de manera que els treballs que es realitzaran avui seran:

 

 

  • Plaça del Mil·lenari: treballs de pavimentació, es tallarà el trànsit de vehicles en el tram de la plaça Mil·lenari entre l’accés des de Pg. del Riu i el carrer Francesc Moragas. Es mantindrà l’accés a plaça Mil·lenari per als vehicles provinents dels carrers Francesc Moragas i Ctra. Sant Joan. La Línia 8 (dir. RENFE) del servei BUS MANRESA es desviarà pel carrer Dos de Maig, ctra. Cardona, carrer Francesc Moragas, plaça Mil·lenari i Pg. del Riu on recuperarà l’itinerari habitual. Parades anul·lades: Dos de Maig i Policia Local.

 

  • Accés Barri Sant Pau: treballs pavimentació, es tallarà el trànsit de vehicles de l’accés sud al Barri a Sant Pau entre la rotonda dela C-55 i el carrer Llobregat.La Línia 5 del servei BUS MANRESA realitzarà canvi de sentit al Barri de Sant Pau un cop realitzi la parada dins el barri per tal d’accedir de nou ala C-55 en direcció a Fabriques on recuperarà el recorregut habitual.

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat