Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

La setmana vinent continuaran els treballs inclosos dins el pla de millora de l'espai públic 2017

27/07/2017

El pla de xoc per a la millora de l’espai públic continua el seu curs i a bon ritme. Aquesta setmana les actuacions s’han realitzat als carrers Lluís Millet, a l’accés als barris Bellavista i Sol i Aire, al Camí de Santa Caterina i al barri de la Guia. La setmana vinent aquestes actuacions continuaran als carrers Sant Joan de Déu i Sant Blai. 


La Secció de Planificació de la via pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que la setmana vinent continuaran les afectacions al trànsit amb motiu de les Actuacions de millora de l’Espai Públic 2017, en concret les actuacions en calçades. Aquesta setmana les actuacions han afectat el carrers Lluís Millet, l’accés als barris Bellavista i Sol i Aire, Camí de Santa Caterina i  barri de la Guia.
 

La setmana vinent aquestes actuacions es faran als carrers Sant Joan de Déu i Sant Blai amb les següents afectacions:  
 

  • Carrer Sant Joan de Déu: s’ocuparà 1 dels 2 carrils de circulació entre el carrers Oleguer Miró i Divina Pastora. Els treballs es realitzaran mantenint en tot moment l’accés al servei d’Urgències i al pàrquing de l’Hospital.
     
  • Carrer Sant Blai: els treballs es faran al tram entre els carrers M. Aurèlia Capmany i la Ctra. Pont de Vilomara. L’actuació es realitzarà mantenint el trànsit de vehicles.

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat