Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Afectacions de trànsit per les festes del barri de les Escodines

15/06/2017

Aquest cap de setmana, en diferents franges horàries, hi haurà talls de trànsit als carrers Escodines, Sant Bartomeu i Divina Pastora.

 

Es comunica que, els propers dissabte 17 i diumenge 18 de juny, amb motiu dels actes previstos dins les “Festes del Barri de les Escodines” hi haurà les següents afectacions al trànsit:

 

  • Dissabte, de les 10h a les 15h, es tallarà al trànsit de vehicles dels carrers Escodines i Sant Bartomeu des de plaça Sant Ignasi.

 

  • De les 15h a les 3h (matinada de diumenge 18 de juny), es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Divina Pastora, entre els carrers Sant Maurici i Dr. Llatjós. El trànsit de vehicles es desviarà pels carrers Dr. Llatjós i Nou de Santa Clara..

 

Amb motiu de tall de trànsit del carrer Divina Pastora, les línies L1 Balconada i L8 Perimetral – Estacions del servei BUS MANRESA desviaran el seu recorregut pels carrers Dr. Llatjós, Nou de Santa Clara i St. Maurici, per recuperar l’itinerari habitual.

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat