Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Afectacions de trànsit per les festes del barri Vic-Remei, dissabte

04/05/2017

Amb motiu de la Trobada de Músics al carrer, de les 4 de la tarda a dos quarts de 10 del vespre, es tallarà al trànsit de vehicles als carrers Verge de l’Alba i Mossèn Cinto Verdaguer, entre la plaça Sant Jordi i el carrer Hospital. 

L’Ajuntament de Manresa comunica que, amb motiu dels actes de les Festes del Barri Vic – Remei 2017 i de la XXIV Trobada de Músics al carrer, el proper dissabte 6 de maig de les 16.00h a les 21.00h, es tallarà al trànsit de vehicles els carrers Verge de l’Alba i Mossèn Cinto Verdaguer, entre la plaça Sant Jordi i el carrer Hospital.

 

Amb motiu d’aquest tancament de trànsit, s’invertirà el sentit de circulació del carrer Remei de Dalt, entre la plaça Remei i la plaça Hospital, per tal de donar accés a l’Hospital de Sant Andreu i als carrers Reparadores, Hospital, Sant Salvador i Sant Andreu.

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat