Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Afectacions de trànsit amb motiu de la "4a Motorada per la Independència"

26/04/2017

La Motorada farà parada a Manresa el proper dilluns 1 de maig. D'11 a 13 h es tallarà el trànsit i es prohibirà l’estacionament de vehicles a la Muralla del Carme, plaça Infants i carrer Infants.

 

Es comunica que, amb motiu de l’acte: “4a Motorada per la Independència” a la Plaça Europa, el proper dilluns 1 de maig, de les 11h a les 13h, es tallarà el trànsit de vehicles de la Muralla del Carme, plaça Infants i carrer Infants. Es tallarà entre la ctra. de Vic i la plaça Infants (mantenint accés al pàrquing públic Puigmercadal), i se’n prohibirà l’estacionament.

 

La parada de transport públic interurbà “Plaça Europa” quedarà anul·lada en els horaris de tancament per l’acte.

 

La parada a Manresa forma part del recorregut de la tercera etapa de la Motorada, una etapa que té 233 quilòmetres entre Figueres a Barcelona. Preveu l’arribada a Manresa a les 12 del migdia. A les 12.30 hores es preveu la sortida en direcció Barcelona, passant per Terrassa. 

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat