Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Incidències de trànsit per les festes del Poble Nou

16/03/2017

Aquest diumenge, 19 de març, hi haurà talls de carrers i prohibicions d’estacionament a diversos vials del barri, des de les 8 del mati fins a les 3 de la tarda.


Amb motiu dels actes de la Festa Major del Barri del Poble Nou, el proper diumenge 19 de març, de 8 del matí a les 3 de la tarda, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Sant Josep, entre plaça Bages, passatge Ferrer i carrer Sarret i Arbos; i carrer Major, a l’alçada del carrer València.

 

També es realitzaran talls de trànsit dinàmics de varis carrers (Mn. Serapi Ferrer, Doctor Esteve, Barcelona, Mestres Cabanes, Carrasco i Formiguera, Sarret i Arbós, Doctor Esteve, Major i plaça  Mossèn Vidal) amb motiu de la cercavila inclosa dins en els actes festius.

 

Es prohibirà també l’estacionament a la plaça Mn. Vidal i al carrer Sant Josep, des de plaça Bages, fins a plaça Mn. Vidal.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat