Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Tall de trànsit als carrers Font dels Capellans i Sabadell, demà

16/02/2017

Amb motiu dels treballs de pavimentació per les obres de millora del drenatge realitzades per l'empresa Aigües de Manresa. 

El Servei de projectes urbans i d’infraestructures del territori ha comunicat que, el proper divendres 17 de febrer, AIGÜES DE MANRESA dins els treballs del Projecte constructiu de les obres de millora en el drenatge del carrer Font dels Capellans, realitzarà els treballs de pavimentació de l’àmbit d’obres, de manera que les afectacions al trànsit seran:

 

  • Es tallarà l’accés de vehicles als carrers Font dels Capellans i Sabadell des del carrer Sant Joan d’en Coll, de manera que els vehicles accediran i sortiran dels carrers Font dels Capellans, Sabadell i Trieta  des del carrer Sant Cristòfol. Es mantindrà el doble sentit de circulació del carrer Sant Joan d’en Coll entre els carrers Sant Cristòfol i ctra. Vic.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat