Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Tall de trànsit al carrer Remei de Dalt

17/10/2016

Amb motiu dels treballs urgents d’arranjament de la infraestructura inferior del paviment del carrer coincident amb les obres d’ampliació de la Residència Sant Andreu.


El Servei de Projectes urbans i d’infraestructures territorials ha comunicat que dins les obres d’ampliació de la Residència Sant Andreu i amb motiu dels treballs urgents d’arranjament de la infraestructura inferior del paviment del carrer Remei de Dalt coincident amb les obres, avui dilluns 17 d’octubre s’ha tallat al trànsit de vehicles el carrer Remei de Dalt enfront al número 16 – 20, de manera que les afectacions al trànsit seran les següents:

 

  • Els vehicles accediran i sortiran de carrer Remei de Dalt als números 1 – 15 i 2 – 16 (Hospital de Sant Andreu i CAP Barri Antic) des de plaça Hospital.
  • Els vehicles accediran a carrer Remei de Dalt entre als números 15 – 51 i 20 – 58 pel carrer Reparadores (invertit de sentit de circulació) i sortiran direcció a plaça Remei.

 

És previst que aquests treballs durin dues setmanes

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat