Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Tall de trànsit als carrers Trieta i Font dels Capellans

17/10/2016

Aquest dimecres Aigües de Manresa comença les fases 2 i 3 dels treballs de millora del drenatge del carrer Font dels Capellans.


La Secció de Serveis Públics de L’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, el proper dimecres 19 d’octubre, AIGÜES DE MANRESA, dins els treballs del Projecte constructiu de les obres de millora en el drenatge del carrer Font dels Capellans, iniciarà les fases 2 i 3 d’aquesta actuació que va arrencar el 12 de setembre passat.

 

Durant aquests treballs, que tenen una durada prevista d’un mes, es tallarà al trànsit de vehicles els carrers Trieta (entre els carrers Sabadell i Font dels Capellans) i Font dels Capellans (entre els carrers Trieta i Sabadell). Es prohibirà l’estacionament d’un costat i s’ordenarà el trànsit de carrer Sabadell (entre els carrers Trieta i Font dels Capellans) en doble sentit de circulació.

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat