Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament farà aquesta tarda els treballs de marcatge de l'antic portal del Carme

17/02/2016

L’objectiu és fer visible als vianants la localització exacta dels murs de l’antiga torre medieval.  Durant l’actuació, hi haurà talls puntuals de trànsit.

 

L’Ajuntament de Manresa comunica que, avui dimecres 17 de febrer, a la tarda, dins les obres corresponents al Projecte de millora i ampliació de la urbanització del carrer Joc de la Pilota, es realitzaran els treballs de marcatge de l’antic portal del Carme. Amb motiu d’aquests treballs es realitzaran talls de trànsit puntuals al carrer del Carme (s’aturarà el trànsit i no es realitzaran desviaments).

 

Els treballs del carrer Joc dela Pilota van permetre localitzar l’antiga torre d’accés al portal del Carme del recinte de muralles medievals. Un cop realitzats els treballs arqueològics que han permès documentar i protegir la troballa i amb l’objectiu que no quedi amagada del tot i que sigui visible per als vianants, l'Ajuntament gravarà al nou paviment la geometria dels murs localitzats.

 

El treball consisteix a fer el que s'anomena un tractament buixardat al paviment per tal de marcar-hi la geometria dels murs. És un tractament que es fa al nou paviment per convertir en una textura més rugosa la zona que coincideix exactament amb la localització dels antics murs.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat