Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Tall de trànsit en un tram del carrer Guimerà, diumenge

10/02/2016

Amb motiu dels treballs de retirada d’una grua per a les obres de construcció realitzades en un edifici.


L’Ajuntament de Manresa comunica que el proper diumenge, 14 de febrer, de 8h a 15h, amb motiu dels treballs de retirada d’una grua torre que s’ha fet servir per les obres de construcció d’un edifici, es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Guimerà entre els carrers Sant Joan Baptista La Salle i la Muralla del Carme, treballs vinculats a una llicència d’obres.  


Durant els treballs s'obrirà l'accés (pilones) de Passeig Pere III-Muralla per tal de mantenir l'accés dels veïns afectats.

 

El servei BUS MANRESA és veurà afectat en la línia LF direcció Balconada, que modificarà el seu recorregut a carrer Guimerà per continuar per carrer St. Joan Bsta. La Salle i ctra. Vic on recuperarà el seu recorregut habitual. Parades anul·lades: Guimerà i Mercat Puigmercadal. Parades habilitades: Guimerà (parada taxi) i ctra. Vic (Edifici Infants).

 

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat