Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Treballs de millora de l'enllumenat a la Plaça Espanya, dilluns vinent

23/10/2015

Amb motiu d’aquests treballs s’ocuparà part de la calçada de la parada bus per habilitar un itinerari de vianants i es prohibirà l’estacionament de Ps. Pere III, entre Pl. Espanya i la baixada del carrer Circumval·lació.


La Secció d’Eficiència Energètica i Xarxes de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que dins els treballs de Districte Centre 2015, el proper dilluns 26 d’octubre, s’iniciaran els treballs de millora de l’enllumenat públic a la parada de transport interurbà dela Plaça Espanya (costat Parc de Puigterrà).

 

Amb motiu d’aquests treballs s’ocuparà part de la calçada de la parada bus per habilitar un itinerari de vianants i es prohibirà l’estacionament de Ps. Pere III entre Pl. Espanya i la baixada del carrer Circumval·lació (places de zona blava a continuació de la parada) per habilitar-ho com a parada de bus interurbà.

 

Es previst que aquests treballs durin 2 setmanes.

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat