Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Treballs d'ordenació del trànsit al carrer Indústria

11/05/2015

Els treballs s’inclouen dins les obres de millora del camí escolar de l’escola Sèquia.

Dins les obres de millora de l’escola Sèquia, divendres passat es van iniciar els treballs de modificació de l’ordenació del trànsit al carrer Indústria, tram entre el carrer Sant Antoni Ma. Claret i l’av. Bases de Manresa (tram del túnel), amb l’objectiu de pacificar el trànsit en aquest vial i en la seva cruïlla amb Av. Bases de Manresa i Camí del Colomer. Divendres s’hi van fer els treballs de pintura i aquest dilluns finalitzaran amb les treballs d’abalisament.

Actualment aquest vial disposa de 2 carrils de circulació en tot el tram, i es modifica establint 1 carril de circulació i 1 carril d’incorporació per als busos que surten de l’estació d’autobusos, de manera que s’accedirà a l’Av. Bases de Manresa en un únic carril.

Dins les mateixes obres, divendres passat ja es va obrir al trànsit de vehicles i vianants el tram de Camí Vell de Santpedor, entre els carrers Zamenhof – Camí del Colomer i l’escola La Sèquia.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies | Accessibilitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat