Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Seu electrònica

Amb l’aprovació de la Llei 11/2007, de 22 de juny, d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, la ciutadania té el dret a relacionar-se de manera electrònica amb el conjunt de les Administracions Públiques.

Entre aquests drets destaca la creació de la Seu Electrònica, tal i com s’indica a l’article 10 de la citada Llei, un instrument que, a través d’una adreça electrònica, vol posar a disposició dels ciutadans el conjunt dels serveis municipals amb accés electrònic, a través de xarxes de telecomunicacions la titularitat, gestió i administració de les quals correspon a una Administració Pública que, en aquest cas, és l’Ajuntament de Manresa.

Què és la seu electrònica?

1. La seu electrònica és aquella adreça electrònica disponible per als ciutadans a través de xarxes de telecomunicacions la titularitat, gestió i administració de les quals correspon a una Administració Pública, òrgan o entitat administrativa en l’exercici de les seves competències.

2. L’establiment d’una seu electrònica comporta la responsabilitat del titular respecte de la integritat, veracitat i actualització de la informació i els serveis als què es pugui accedir a través d’aquesta.

3. Cada Administració Pública determinarà les condicions i instruments de creació de les seus electròniques, amb subjecció als principis de publicitat oficial, responsabilitat, qualitat, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, neutralitat i interoperabilitat. En tot cas, s’haurà de garantir la identificació del titular de la seu, així com els mitjans disponibles per a la formulació de suggeriments i queixes.

4. Les seus electròniques disposaran de sistemes que permeten l’establiment de comunicacions segures, sempre que siguin necessàries.

5. La publicació en les seus electròniques d’informacions, serveis i transaccions respectarà els principis d’accessibilitat i usabilitat d’acord amb les normes establides respecte d’això, estàndards oberts i, si és el cas, aquells altres que siguin d’ús generalitzat pels ciutadans.

El contingut de la seu electrònica és el que es troba en aquest entorn de l'Oficína virtual

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat